Nieuws

small logo

Laatste Nieuws:

27-oktober-2009

Wanneer je voor een of meerdere vakken inschrijft en een ander aanmeldt krijg je een korting van 10% op het door jou te betalen bedrag.

-

Wegens ruime belangstelling wordt dit jaar een locatie in Pijnacker geopend aan de Ambachtsweg 49 (industrieterrein de Boezem).

-

KERSTTRAINING

Dit jaar start Studiefix op verzoek van veel eindexamenkandidaten met de Kersttraining. Deze valt in een periode dat het voor iedere eindexamenkandidaat wenselijk begint te worden zich voor te gaan bereiden op de eindexamens in mei. Bijkomend voordeel van de Kersttraining is dat deze vanzelfsprekend gebruikt kan worden als extra voorbereiding op je schoolexamens in januari en maart. De onderdelen die geen examenstof zijn, maar wel gevraagd worden voor de schoolexamens , krijgen tijdens deze training extra aandacht. Echter, de bespreking van de theorie is minder ruim dan tijdens de eindexamentraining in april en mei; de nadruk ligt op het leren maken van vraagstukken uit eerdere examens.

-

INDIVIDUELE BIJLES:

Soms is het effectiever wanneer een eindexamenkandidaat één of meerdere dagen één-op-één begeleiding krijgt ontvangt van een deskundig en geduldig docent. Tijdens deze privéles wordt maatwerk geleverd; het specifieke onderdeel van de examenstof waar jij zo’n moeite mee hebt wordt uitvoerig behandeld met als bijkomend voordeel dat er nog meer gelegenheid is voor begeleiding en uitleg. Individuele begeleiding kan ook een oplossing zijn, wanneer je het lastig vindt om vragen te stellen te midden van jouw klas of groep. Hoewel het heel normaal is om vragen te stellen over onderdelen die je niet zo goed begrijpt, kan hun aanwezigheid het soms lastig maken. Vaak heeft dit met zelfvertrouwen te maken. Hier is niets mis mee, alleen is het natuurlijk wel belangrijk dat je de vragen wel stelt vóórdat je jouw examen moet maken. Individuele begeleiding kan hiervoor een uitkomst zijn!

Interesse? Stuur een email naar info@studiefix.nl om in overleg een persoonlijk programma samen te stellen.


11-maart-2009

Het team is er klaar voor!

 


14-februari-2009

Vandaag is de site van Studiefix online beschikbaar. Wij wensen de gebruikers veel plezier en succes. Wij blijven zelf behoedzaam op het optreden van defecten of het bestaan van onjuistheden. Mocht je echter iets opvallen op de site, dan zouden we dat graag van je horen via webmaster@studiefix.nl

M.Vr.Gr., De Beheerder


4-januari-2009

Sinds kort is de site van Studiefix online te vinden. Kijk rustig rond en als je vragen hebt, laat het dan even weten via info@studiefix.nl. Voor vragen of opmerkingen over de site zelf, kan je je richten tot de sitebeheerder op webmaster@studiefix.nl.

M.Vr.Gr., De Beheerder

Mail de webmaster | Alg. Voorwaarden | Disclaimer | Contact | KVK/Handelsreg.: 27334295| ©2009 Studiefix